Vodič za praznično darivanje

Bliže nam se praznici i vrijeme koje ćemo provesti u slavlju i sa svojim najbližima, dijeleći pažnju, poklone i trenutke za pamćenje. Ponekad je pravi izazov pronaći poklon za sve osobe na spisku, zato smo pripremili kratak vodič koji će vam pomoći u izboru.

  1. Pokloni za mamu

Iznenadite mamu srebrnom ogrlicom sa cirkonima i pozlatom Mama, elegantnim Tissot satom, medaljonom u obliku srca ili minđušama od bijelog zlata.


2. Pokloni za sestru

Trendi minđuše sa priveskom u obliku munjice, neodoljiva ogrlica sa priveskom u obliku medvjedića, ili alkice sa krstićima mogu biti sjajan izbor za nakit. Ako voli gadžete, LIU JO pametni sat biće pun pogodak.

3. Poklon za djevojku/suprugu

Razmislite o diskretnim ali vanvremenskim komadima koje će moći da nosi u svakoj prilici, kao što je Blush zlatna ogrlica, srebrne minđuše sa biserima, minđuše Trinity od zlata u tri boje, ili srebrna ogrlica sa cirkonima i pozlatom.

4. Pokloni za drugaricu

Za drugaricu odaberi šarmantne minđuše koje ističu njen stil, na primjer Edgy&Chic minđuše ako voli alternativni stil, ili Alke Tiny Heart ako je romantična duša. Casio Vintage sat je nepogrešiv izbor ukoliko voli retro fazon, a ne možeš pogriješiti ni sa ogrlicom Letters sa prvim slovom njenog imena.

5. Pokloni za djevojčice

Za malu princezu, savršen izbor je neki od veselih komada iz Dameo Kids kolekcije, poklon set, minđuše, ili narukvice.

6. Pokloni za njega

Bez obzira da li kupujete poklon za partnera, oca, brata ili druga, aksesoar je važno prilagoditi njegovom stilu. Vodite računa da li voli sportski ili elegantan stil, i prema tome napravite izbor. Ukoliko nosi narukvice, predlažemo Montenegro Madre di Perla ili klasičnu mušku narukvicu sa pločicom. Fossil, Casio i Tommy Hilfiger satovi su uvijek nepogrešiv izbor, a ukoliko voli notu luksuza, tu je uvijek Tissot.

6. Za neodlučne

Ukoliko niste sigurni što da kupite, uvijek postoji opcija poklon vaučera, uz koji će svako moći da odabere ono što mu se najviše dopada iz Dameo ponude.

Za većinu poklona, Dameo nudi opciju personalizacije i besplatnog graviranja. Posjetite najbližu Dameo juvelirnicu ili nam pošaljite poruku.