Showing 1–9 of 14 results

  • 69.00 
   Casio sat donosi neodoljivi klasični šarm u vaš svakodnevni stajling. Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju u svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 32mm x 21mm x 7,4mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: čelik. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • 69.00 
   Casio Vintage sat donosi neodoljivi retro šarm u vaš svakodnevni stajling. Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju u svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 32mm x 21mm x 7,4mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: koža. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • 89.00 
   Casio sat donosi neodoljivi klasični šarm u vaš svakodnevni stajling. Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju u svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 32mm x 21mm x 7,4mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: koža. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • casio tiffany
  • 79.00 
   Casio sat MTP-B145D-2A1VEF sa brojčanikom u neodoljivoj "Tiffany" boji. Vanvremenski minimalistički dizajn i vrhunski kvalitet. Satovi japanskog brenda Casio osvojili su svijet svojim vanvremenskim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 40mm x 35mm x 7.4mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: nerđajući čelik. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • casio sat
  • 89.00 
   Satovi japanskog brenda Casio osvojili su svijet svojim vanvremenskim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 40 × 35 × 7.4 mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: nerđajući čelik. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • casio sat
  • 79.00 
   Satovi japanskog brenda Casio osvojili su svijet svojim vanvremenskim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 40 × 35 × 7.4 mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: nerđajući čelik. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • casio sat
  • 79.00 
   Casio sat MTP-B145D-7BVEF. Vanvremenski minimalistički dizajn i vrhunski kvalitet. Satovi japanskog brenda Casio osvojili su svijet svojim vanvremenskim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 40mm x 35mm x 7.4mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: nerđajući čelik. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • casio sat
  • 79.00 
   Casio sat MTP-E700D-7EVEF sa kazaljkama u plavoj boji. Vanvremenski minimalistički dizajn i vrhunski kvalitet. Satovi japanskog brenda Casio osvojili su svijet svojim vanvremenskim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 45 × 39.7 × 9.8 mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: nerđajući čelik. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • casio sat
  • 69.00 
   Casio sat MTP-1302PD-3AVEF sa brojčanikom u neodoljivoj "Tiffany" boji. Vanvremenski minimalistički dizajn i vrhunski kvalitet. Satovi japanskog brenda Casio osvojili su svijet svojim vanvremenskim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 44,2mm x 38,5mm x 9,2mm (visina x dužina x debljina). Materijal narukvice: nerđajući čelik. Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.