Silver Gift je sada Dameo

Silver Gift mijenja ime u Dameo, a novi brend će obuhvatiti ponudu srebrnog i zlatnog nakita, kao i kolekcije satova.
Novo ime i vizuelni identitet su pažljivo osmišljeni tako da mogu vjerodostojno prenositi vrijednosti, misiju i viziju kompanije i pružiti osnovu za dalji rast i razvoj.

“Slogan novog brenda Dameo je “Za tvoje važne trenutke” i upravo odslikava našu misiju, a to je da svima omogućimo da nađu savršen poklon za svaki trenutak koji žele da obilježe… bilo da je to neki važan datum, rođendan, godišnjica, rođenje djeteta, kumstvo, diploma… Ili samo trenutak kad žele da ugode sebi. Mi smo tu, jer takvi trenuci znače život.” – saopšteno je iz kompanije.

Novi brend će osim šireg asortimana obilježiti nove boje i dizajn, kao i nova i atraktivnija ambalaža. U ponudi će biti više zlatnog nakita, kao i novih kolekcija srebra i satova. Kao i do sada, proizvodi će biti atraktivnog dizajna, kvalitetne izrade i cjenovno pristupačni. U susret praznicima, u juvelirnicama Dameo pripremaju uzbudljive akcije, popuste i poklone.

Dameo juvelirnice se nalaze u Podgorici, Cetinju i Kotoru, a omiljene proizvode možete poručiti i u online prodavnici www.dameo.me, uz besplatnu dostavu za sve gradove u Crnoj Gori.