CASIO VINTAGE A700WEM-7AEF

59.00 

Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil.

Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.

Dimenzije kućišta: 37,4mm x 35,5mm x 6mm(visina x dužina x debljina).

Materijal narukvice: meš.

Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.

Out of stock

You may also like…

  • 49.00 
   Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.
   Dimenzije kućišta: 38,60mm x 36,30mm x 9,60mm (visina x dužina x debljina).
   Materijal kućišta i narukvice: čelik.
   Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.
  • 59.00 
   Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.  Dimenzije kućišta: 38,6mm x 36,3mm x 9,6mm (visina x dužina x debljina)  Ovaj artikal je dostupan samo za isporuku u Crnoj Gori.