Prestižni švajcarski brend Tissot od danas u Dameo ponudi

Satovi luksuznog švajcarskog brenda Tissot, jednog od vodećih na globalnom tržištu, od danas su u ponudi Dameo juvelirnica.

Tissot je ime za koje se veže jedna od najdužih i najprestižnijih tradicija proizvodnje satova na svijetu. Osnovana 1853, ova švajcarska kompanija prepoznata je po luksuznim satovima visokog kvaliteta i besprijekornog dizajna.

Sa svojom bogatom istorijom koja seže unazad više od 160 godina, Tissot je sinonim za vrhunsku izradu satova koji spajaju klasični dizajn sa inovativnim tehnologijama.

U Dameo ponudi su ženski i muški satovi iz najpopularnijih Tissot kolekcija koji su dizajnirani da budu uglavnom elegantni, sofisticirani i vanvremenski. Bez obzira da li preferirate klasični ili moderni stil, Tissot nudi širok spektar modela koji zadovoljavaju različite ukuse i potrebe.

Tissot je pionir u primjeni inovativnih tehnologija koje su sinonim za preciznost. Brend je poznat po korišćenju visokokvalitetnih švajcarskih mehanizama koji obezbeđuju tačno mjerenje vremena. Satovi dolaze sa dvogodišnjom garancijom, tako da možete biti sigurni da ulažete u kvalitetan proizvod.

Tissot satovi mogu se kupiti u juvelirnici Dameo u Kotoru u Starom gradu, kao i online na www.dameo.me. Uz svaku kupovinu u online prodavnici, klijenti dobijaju srebrne minđuše na poklon. Dostava je besplatna za sve gradove u Crnoj Gori.