nakit kao inspiracija

Nakit za nove početke

Septembar je mjesec novih početaka. Bilo da u porodici imate djecu koja kreću u školu, novi razred, fakultet, ili sami započinjete novi projekat ili posao – kraj ljeta i početak jeseni donosi sa sobom promjene. Pitate se kako nakit može u tome da vam pomogne?

Posije toplog ljeta i odmora, vraćamo se obavezama.

Zato smo u potrazi za inspiracijom i motivacijom da uđemo u ovaj mjesec s entuzijazmom i energijom. Nakit može biti vaš vjerni saveznik u ovom procesu.

Pažljivo odabrani zlatni i srebrni komadi, ne samo da će vaš outfit podići na viši nivo, već će i poslužiti kao podsjetnik na vaše ciljeve i ambicije.

Predstavljamo vam nekoliko Dameo komada nakita koji će vam pomoći da se suočite sa svim novim počecima koji dolaze.

1. Ogrlica Flower Power

Ogrlica Flower Power je elegantna i zavodljiva i savršena za svakodnevno nošenje ali i za posebne prilike. Simbolizuje nadu i nove početke. Pokoni ovu Dameo ogrlicu da poželiš nekom srećan početak u novim poduhvatima ili je odaberi za sebe kao omiljenu amajliju.

srebrna ogrlica cvijet

2. Ogrlica Butterfly Love

Srebrna ogrlica sa pozlatom, sa neodoljivim priveskom od sedefa u obliku srca u kome se nalazi leptir. Leptir je simbol transformacije i simbolika leptira nam pomaže da kroz promjene prođemo sa lakoćom i da im se uspješno i bezbolno prilagodimo.

ogrlica od srebra sa pozlatom

3. Minđuše Crown Charm

Srebrne minđuše sa cirkonima sa motivom krune, simbolom moći i autoriteta. Osim što su šik modni detalj, inspirisaće vas da preuzmete kontrolu i suočite se sa svim izazovima koji dolaze.

4. Ogrlica Butterflies Only

Ovu romantičnu ogrlicu od srebra sa pozlatom iz nove Dameo kolekcije krase dva neodoljiva priveska u obliku leptira. Kao što smo već pomenuli, leptir je pravo čudo prirode koje se transformiše iz larve u leptira, pa će nas ova ogrlica inspirisati da novi talas promjena iskoristimo da unaprijedimo sebe.

5. Narukvica Empire of the Sun

Ova narukvica kombinuje srebro u rose gold boji i poludragi kamen sedef, sa priveskom u obliku sunca. Sunce je simbol univerzalne sile, života i optimizma, pa će ovaj komad biti vaš podsjetnik da svako jutro dočekujete s nadom i entuzijazmom za nove početke.

Uz ove komade nakita, septembar će biti mnogo više od običnog prelaska iz ljeta u jesen.

Biće to mjesec u kojem ćete svaki dan dočekivati s inspiracijom i entuzijazmom, spremni da ostvarite svoje ciljeve i sanjate nove snove.

Nakit je više od ukrasa – on je vaša lična priča i podsjetnik na ono što želite postići. Neka vaša priča za septembar bude ispunjena uspjehom, srećom i ostvarenjem ciljeva.