LIU JO pametni satovi u Dameo ponudi

Satovi luksuznog italijanskog modnog brenda LIU JO, jednog od najpopularnijih u globalnoj modnoj industriji, od danas su dostupni u Dameo ponudi.

Riječ je o LIU JO pametnim satovima, koji su zahvaljujući prepoznatljivom  italijanskom dizajnu i naprednim funkcionalnostima za kratko vrijeme stekli ogromnu popularnost na globalnom tržištu. Satovi su kompatibilni sa mobilnim operativnim sistemima Android i IOS, imaju touchscreen ekran, kao i brojne napredne funkcionalnosti kao što su notifikacije poziva, brojač koraka, brojač kalorija, brojač otkucaja srca, tajmer, budilnik, meteo, upravljanje muzikom, personalizacija displeja i mnoge druge.

Svi proizvodi stižu u orginalnom pakovanju i sa garancijom 2 godine, a u ponudi su ženski i unisex satovi ovog modnog brenda.

LIU JO satovi mogu se kupiti u juvelirnici Dameo u Kotoru u Starom gradu, kao i online na www.dameo.me. Uz svaku kupovinu u online prodavnici, klijenti dobijaju srebrne minđuše na poklon. Dostava je besplatna za sve gradove u Crnoj Gori, za narudžbe u iznosu preko 15 eura.