Showing all 7 results

  • 29.00 
   Savršen poklon za nove mame, personalizovana ogrlica od srebra koja će poslužiti kao svjetlucavi podsjetnik na najvažniji dan u životu - rođenje djeteta. Izrađuju se po narudžbi od srebra finoće 925, rok izrade je 1-3 radna dana. Dostupne boje: srebrna, rose gold i zlatna. Slova: štampana/pisana, ćirilica/latinica (naglasiti prilikomo narudžbe, zajedno sa tekstom koje želite) Sastav: srebro 925. Dužina ogrlice: 45cm.
  • 18.00 
   Personalizovana narukvica sa srebrnim priveskom koja će poslužiti kao svjetlucavi podsjetnik na najvažniji dan u životu - rođenje djeteta. Dimenzije priveska: 15mm prečnik. Dimenzije narukvice: podešava se. Narukvica se radi po narudžbi, u roku od 1-3 dana. Na privesku se gravira ime djeteta i podaci o rođenju: datum, vrijeme, kilaža i visina bebe. Po želji, moguće je umjesto predloženog gravirati drugu vrstu teksta ili simbola (ukupno 30-ak karaktera). Dostupne boje konca su: crvena, teget, plava, pink, baby (svijetlo) roza, bež, zelena, crna, žuta, ljubičasta. Prilikom narudžbe, u naznačeno polje potrebno je unijeti boju koju želite, kao i podatke za graviranje.
  • 29.00 
   Ogrlica od srebra sa privjeskom u obliku kruga na kome po želji možete gravirati imena, simbole, datume, poruke i želje. Na taj način poklonu dajete lični pečat i  dobijate autentični i jedinstveni komad nakita koji će za onog ko ga nosi imati posebno značenje. Izrađuju se po narudžbi od srebra finoće 925, rok izrade je 1-3 radna dana. Dostupne boje: srebrna, rose gold i zlatna. Slova: štampana/pisana, ćirilica/latinica (naglasiti prilikomo narudžbe, zajedno sa tekstom koje želite) Sastav: srebro 925. Dužina ogrlice: 45cm.  
  • 29.00 
   Ogrlice sa imenom su savršen poklon i uspomena na dragu osobu, i način da one koje volite uvjek nosite blizu srca. Izrađuju se po narudžbi od srebra finoće 925, rok izrade je 1-3 radna dana. Sastav: srebro 925 Dostupne boje: srebrna, rose gold i zlatna. Slova: štampana/pisana, ćirilica/latinica (naglasiti prilikomo narudžbe, zajedno sa imenom koje želite)
  • 15.00 
   Proslavite rođenje novog člana porodice uz našu Baby feet narukvicu! Savršene za bebu, ali i za mamu, kao podsjetnik na jedan od najvažnijih datuma koji će se slaviti čitav život. Graviranje datuma i/ili imena besplatno. Prilikom narzdžbe naglasiti veličinu narukvice - za odrasle ili za bebu.