Dan zaljubljenih uz Dameo poklone

Dan zaljubljenih je sve bliži, pa smo svi inspirisani ljubavlju:) Predstavljamo nekoliko ideja za poklone za nju i njega, koji će ispričati najljepše ljubavne priče.

Uvijek imajte na umu da nije važno koliko poklon vrijedi, već da pokažete ljubav i pažnju onom kome je namijenjen, i najvažnije od svega – da zajedno stvarate trenutke za pamćenje.

1. Pokloni za nju

Ukoliko voli zlato, u kolekciji Blush pronaćićete velik izbor ogrlica i minđuša od 14-karatnog zlata. Ako je ljubitelj klasičnog stila i elegancije, savršen poklon može biti Fossil sat, a ako preferira casual izgled, Casio Vintage u Tiffany boji može biti pravi izbor.

Za ljubitelje srebra, izdvajamo najmodernije modele minđuša i ogrlica. Ukoliko želite da poklon bude u potpunosti u duhu praznika ljubavi, onda srebrne alkice sa pozlatom sa srcima u zelenoj i crvenoj boji mogu biti pravi izbor.

Ogrlice od srebra sa priveskom u obliku srca će sigurno oduševiti, a takođe i ove neodoljive minđuše od 14-karatnog žutog zlata sa natpisom Love.

2. Pokloni za njega

Ukoliko je kolekcionar satova, Tissot PRX je model kojem je teško odoljeti. Isto važi i za odabrane Fossil satove, kao i Tommy Hilfiger, ukoliko preferira sportski stil. Za muškarce koji su ljubitelji nakita, narukvica od kože sa pločicom od čelika može biti sjajan izbor. Isto važi i za ogrlice koje kombinuju čelik i kožu.