Showing 1–9 of 235 results

  • 21.96 
   Minđuše od srebra u obliku zvijezde ukrašene svjetlucavim cirkonima. Elegantne i diskretne, mogu se nositi u svakoj prilici. Simbolika zvijezde povezuje se sa ispunjenjem želja i snova pa su ove minđuše savršen poklon za one koje volite. Sastav: srebro 925, cirkon. Dimenzije: 10 mm prečnik.
  • 21.96 
   Minđuše od srebra u obliku leptira ukrašenim svjetlucavim cirkonima. Elegantne i diskretne, mogu se nositi u svakoj prilici. Simbolika leptira povezuje se sa novim počecima, srećom i nadom pa su ove minšuše savršen poklon za one koje volite. Sastav: srebro 925, cirkon. Dimenzije: 10 mm prečnik.
  • 44.10 
   Srebrne mindjuše sa svjetlucavim cirkonima, sa motivom maslinove grančice koja formira puni krug. Maslinova grančica tradicionalno se smatra simbolom pobjede, mira, nade, života i prosperiteta. Punoća kruga dodatno produbljuje ovu simboliku, čineći ih savršenim parom minđuša za posebne prilike. Sastav: srebro 925, cirkon. Dimenzije: 20 mm prečnik.
  • 26.00 
   Ogrlica od srebra sa ispisom "love" sa cirkonima. Elegantna i diskretna, može se nositi samostalno ili sa drugim komadima. Savršen poklon za one koje volite. Sastav: srebro 925, pozlata, cirkon. Dužina ogrlice: 41+3cm (podešava se). Dimenzije priveska: 20 mm.  
  • 29.00 
   Ogrlica od srebra sa priveskom u obliku srca sa kazaljkama i malim svjetlucavim priveskom sa cirkonom. Elegantna i diskretna, može se nositi samostalno ili sa drugim komadima. Savršen poklon za one koje volite. Sastav: srebro 925, cirkon. Dužina ogrlice: 41+3cm (podešava se). Dimenzije priveska: 14 mm.  
  • 29.00 
   Ogrlica od srebra sa pozlatom, sa priveskom u obliku srca sa kazaljkama i malim svjetlucavim priveskom sa cirkonom. Elegantna i diskretna, može se nositi samostalno ili sa drugim komadima. Savršen poklon za one koje volite. Sastav: srebro 925, pozlata, cirkon. Dužina ogrlice: 41+3cm (podešava se). Dimenzije priveska: 14 mm.