CASIO VINTAGE B640WBG-1BEF

69.00 

Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil.

Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.

Dimenzije kućišta: 38,9mm x 35mm x 9,9mm (visina x dužina x debljina).

Materijal narukvice: nerđajući čelik.

Out of stock

You may also like…

  • 49.00 
   Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.
   Dimenzije kućišta: 38,60mm x 36,30mm x 9,60mm (visina x dužina x debljina).
   Materijal kućišta i narukvice: čelik.
   QUICK SHOP Read more
  • 59.00 
   Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.  Dimenzije kućišta: 38,6mm x 36,3mm x 9,6mm (visina x dužina x debljina) 
   QUICK SHOP Dodaj u korpu