Dameo je crnogorski brend juvelirnica koji nudi pažljivo birane kolekcije srebrnog i zlatnog nakita, kao i satova: kad poželite da važni trenuci traju, ili jednostavno da ugodite sebi – posjetite nas.

Slogan brenda Dameo je “Za tvoje važne trenutke” i upravo odslikava našu misiju, a to je da svima omogućimo da nađu savršen poklon za svaki trenutak koji žele da obilježe… Bilo da je to neki važan datum, rođendan, godišnjica, rođenje djeteta, kumstvo, diploma… Ili samo trenutak kad žele da ugode sebi. Mi smo tu, jer takvi trenuci znače život.

Naša priča je započeta pod imenom Silver Gift, brendom sa kojim smo rasli, i zahvaljujući podršci i povjerenju naših klijenata i partnera – prerasli stari naziv. Novi brend Dameo kao i novi vizuelni identitet osmišljen je pažljivo kako bi ispratio sve naše zajedničke poduhvate i bio osnov za dalji rast.

Znamo da nakit i satovi nose skrivena značenja. Oni su ukras, ali i simbol. Doživljavamo ih kao izražavanje svoje ličnosti. Znak su identiteta i način da se izrazi individualnost, različitost. Zato već 12 godina pažljivo kreiramo i biramo komade koje ćete obožavati da nosite i poklanjate onima koje volite.

U Dameo juvelirnicama klijentima nudimo mogućnost da sami kreiraju nakit koji najviše odgovara njihovom stilu. Nakitu možete dati lični pečat graviranjem inicijala, imena, važnih datuma, poruka i želja i na taj način dobiti jedinstveni i autentični komad.

Osim srebrnog i zlatnog nakita, u Dameo ponudi pronaćićete i kolekcije satova Tissot, Fossil, LIU JO, Tommy Hilfiger, Casio, G-SHOCK, Daniel Klein, Polo i mnoge druge.

Dameo juvelirnice se u Podgorici nalaze na tri adrese: u Ulici slobode 68, u šoping molu BIG Fashion (na spratu) i u ulici Ivana Vujoševića 29, na Cetinju u Njegoševoj ulici broj 6, i u Kotoru u Starom gradu na adresama 448 i 459.